Privacy policy

מדיניות פרטיות זו מתארת ​​כיצד www.halonut.com ("האתר" או "אנחנו") אוספת, משתמשת וחושפת את המידע האישי שלך כאשר אתה מבקר או מבצע רכישה מהאתר.

איסוף מידע אישי

כאשר אתה מבקר באתר, אנו אוספים מידע מסוים על המכשיר שלך, האינטראקציה שלך עם האתר ומידע הדרוש לעיבוד הרכישות שלך. אנו עשויים גם לאסוף מידע נוסף אם תפנה אלינו לקבלת תמיכת לקוחות. במדיניות פרטיות זו, אנו מתייחסים לכל מידע שיכול לזהות אדם באופן ייחודי (כולל המידע להלן) כ"מידע אישי". עיין ברשימה למטה למידע נוסף על איזה מידע אישי אנו אוספים ומדוע.

מידע על המכשיר

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: גרסת דפדפן האינטרנט, כתובת IP, אזור זמן, מידע על קובצי Cookie, אילו אתרים או מוצרים אתה מציג, מונחי חיפוש וכיצד אתה מקיים אינטראקציה עם האתר.
  • מטרת האיסוף: לטעון את האתר בצורה מדויקת עבורך, ולבצע ניתוחים על השימוש באתר כדי לייעל את האתר שלנו.
  • מקור האיסוף: נאסף באופן אוטומטי כאשר אתה ניגש לאתר שלנו באמצעות קובצי Cookie, קובצי יומן, משואות אינטרנט, תגים או פיקסלים.
  • חשיפה למטרה עסקית: משותף עם המעבד שלנו Shopify ועם Amazon, שותפת ההגשמה שלנו.

פרטי הזמנה

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: שם, כתובת לחיוב, כתובת למשלוח, פרטי תשלום (כולל מספרי כרטיסי אשראי, Apple Pay, Google Pay ו-PayPal), כתובת אימייל ומספר טלפון.
  • מטרת האיסוף: לספק לך מוצרים או שירותים למילוי החוזה שלנו, לעבד את פרטי התשלום שלך, לארגן משלוח ולספק לך חשבוניות ו/או אישורי הזמנה, לתקשר איתך, סנן את ההזמנות שלנו לאיתור סיכון פוטנציאלי או הונאה, וכאשר עולה בקנה אחד עם ההעדפות ששיתפת איתנו, ספק לך מידע או פרסום הקשורים למוצרים או לשירותים שלנו.
  • מקור האיסוף: נאסף ממך.
  • גילוי למטרה עסקית: משותף עם המעבד שלנו Shopify, PayPlus, Apple Pay, Google Pay ו-PayPal.

מידע על תמיכת לקוחות

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: ראה את המידע המפורט למעלה.
  • מטרת האיסוף: לספק תמיכת לקוחות.
  • מקור האיסוף: נאסף ממך.
  • חשיפה למטרה עסקית: שיווק

קטינים

האתר אינו מיועד לאנשים מתחת לגיל 18. איננו אוספים מידע אישי מילדים בכוונה. אם אתה ההורה או האפוטרופוס ומאמין שילדך סיפק לנו מידע אישי, אנא צור איתנו קשר בכתובת למטה כדי לבקש מחיקה.

שיתוף מידע אישי

אנו חולקים את המידע האישי שלך עם ספקי שירותים כדי לעזור לנו לספק את השירותים שלנו ולמלא את החוזים שלנו איתך, כמתואר לעיל. לדוגמה:

  • אנו משתמשים ב-Shopify כדי להפעיל את החנות המקוונת שלנו. תוכל לקרוא עוד על האופן שבו Shopify משתמשת במידע האישי שלך כאן: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך כדי לציית לחוקים ולתקנות החלים, כדי להגיב לזימון, צו חיפוש או בקשה חוקית אחרת למידע שנקבל, או כדי להגן על זכויותינו בדרך אחרת.
  • אנו משתמשים ב-Amazon FBA כדי למלא ההזמנות שלך.

פרסום התנהגותי

כפי שמתואר לעיל, אנו משתמשים במידע האישי שלך כדי לספק לך פרסומות ממוקדות או תקשורת שיווקית שאנו מאמינים שעשויים לעניין אותך. לדוגמה:

למידע נוסף על אופן הפעולה של פרסום ממוקד, תוכל לבקר בדף החינוכי של יוזמת הפרסום ברשת ("NAI") בכתובת http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does- זה עובד.

תוכל לבטל את הסכמתך לפרסום ממוקד על ידי:

[כלול קישורי ביטול הסכמה מכל השירותים שבהם נעשה שימוש. קישורים נפוצים כוללים:

בנוסף, תוכל לבטל את הסכמתך לחלק מהשירותים הללו על ידי ביקור בפורטל הביטול של Digital Advertising Alliance בכתובת: http://optout.aboutads.info/.

שימוש במידע אישי

אנו משתמשים במידע האישי שלך כדי לספק לך את השירותים שלנו, הכוללים: הצעת מוצרים למכירה, עיבוד תשלומים, משלוח ומימוש ההזמנה שלך, ועדכון שלך לגבי מוצרים, שירותים והצעות חדשים.

בסיס חוקי

בהתאם לתקנת הגנת המידע הכללית ("GDPR"), אם אתה תושב של האזור הכלכלי האירופי ("EEA"), אנו מעבדים את המידע האישי שלך תחת הבסיסים החוקיים הבאים:

  • הסכמתך;
  • ביצוע החוזה בינך לבין האתר;
  • עמידה בהתחייבויות המשפטיות שלנו;
  • כדי להגן על האינטרסים החיוניים שלך;
  • לבצע משימה שבוצעה לטובת הציבור;
  • למען האינטרסים הלגיטימיים שלנו, שאינם גוברים על הזכויות והחירויות הבסיסיות שלך.

שמירה

כאשר אתה מבצע הזמנה דרך האתר, אנו נשמור את המידע האישי שלך לתיעוד שלנו אלא אם ועד שתבקש מאיתנו למחוק מידע זה. למידע נוסף על זכות המחיקה שלך, עיין בסעיף 'זכויותיך' למטה.

קבלת החלטות אוטומטית

אם אתה תושב ה-EEA, יש לך את הזכות להתנגד לעיבוד המבוסס אך ורק על קבלת החלטות אוטומטיות (הכוללת פרופיל), כאשר להחלטה זו יש השפעה משפטית עליך או משפיעה עליך באופן משמעותי בדרך אחרת.

איננו עוסקים בקבלת החלטות אוטומטית לחלוטין שיש לה השפעה משפטית או משמעותית אחרת באמצעות נתוני לקוחות.

המעבד שלנו Shopify משתמש בקבלת החלטות אוטומטיות מוגבלות כדי למנוע הונאה שאין לה השפעה משפטית או משמעותית אחרת עליך.

שירותים הכוללים אלמנטים של קבלת החלטות אוטומטיות כוללים:

  • רשימת הכחשה זמנית של כתובות IP המשויכות לעסקאות נכשלות חוזרות ונשנות. רשימת הכחשה זו נמשכת מספר קטן של שעות.
  • רשימת דחייה זמנית של כרטיסי אשראי המשויכים לכתובות IP שנדחתה. רשימת הכחשה זו נמשכת מספר קטן של ימים.

[כלול את הסעיף הבא רק אם אתה מוכר מידע אישי, כפי שהוגדר בחוק הפרטיות לצרכן בקליפורניה]

    הזכויות שלך

    GDPR

    אם אתה תושב ה-EEA, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים עליך, להעביר אותו לשירות חדש, ולבקש שהמידע האישי שלך יתוקן, יעודכן או יימחק. אם ברצונך לממש את הזכויות הללו, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי הקשר שלהלן.

    המידע האישי שלך יעובד תחילה באירלנד ולאחר מכן יועבר מחוץ לאירופה לאחסון ועיבוד נוסף, כולל לקנדה וארצות הברית.למידע נוסף על האופן שבו העברת נתונים תואמות ל-GDPR, ראה את ה-GDPR Whitepaper של Shopify: https://helpshopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

    CCPA

    אם אתה תושב קליפורניה, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים עליך (הידוע גם בשם 'הזכות לדעת'), להעביר אותו לשירות חדש, ולבקש שהמידע האישי שלך מידע יתוקן, יתעדכן או יימחק. אם ברצונך לממש את הזכויות הללו, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי הקשר שלהלן.

    אם תרצה להגדיר סוכן מורשה שיגיש בקשות אלו בשמך, אנא צור איתנו קשר בכתובת למטה.

    קובצי Cookie

    עוגייה היא כמות קטנה של מידע שהוורדה למחשב או למכשיר שלך כאשר אתה מבקר באתר שלנו. אנו משתמשים במספר עוגיות שונות, כולל עוגיות פונקציונליות, ביצועיות, פרסומות, וקובצי Cookie של מדיה חברתית או תוכן. קובצי Cookie משפרים את חווית הגלישה שלך בכך שהם מאפשרים לאתר לזכור את הפעולות וההעדפות שלך (כגון כניסה ובחירת אזור). המשמעות היא שאינך צריך להזין מחדש את המידע הזה בכל פעם שאתה חוזר לאתר או גולש מדף אחד לאחר. קובצי Cookie מספקים גם מידע על האופן שבו אנשים משתמשים באתר, למשל אם זו הפעם הראשונה שהם מבקרים או אם הם מבקרים תכופים.

    אנו משתמשים בעוגיות הבאות כדי לייעל את החוויה שלך באתר שלנו וכדי לספק את השירותים שלנו.

    עוגיות הנחוצות לתפקוד החנות

    שם פונקציה
    _ab משמש בקשר עם גישה למנהל.
    _secure_session_id משמש בקשר לניווט דרך חלון ראווה.
    עגלה משמש בקשר עם עגלת קניות.
    cart_sig משמש בקשר עם התשלום.
    cart_ts משמש בקשר עם התשלום.
    checkout_token משמש בקשר עם התשלום.
    סוד משמש בקשר עם התשלום.
    secure_customer_sig משמש בקשר לכניסה ללקוח.
    storefront_digest משמש בקשר לכניסה ללקוח.
    _shopify_u משמש כדי להקל על עדכון פרטי חשבון לקוח.

    דיווח וניתוח

    שם פונקציה
    _tracking_consent העדפות מעקב.
    _landing_page עקוב אחר דפי נחיתה
    _orig_referrer עקוב אחר דפי נחיתה
    _s Shopify Analytics.
    _shopify_fs Shopify Analytics.
    _shopify_s Shopify Analytics.
    _shopify_sa_p Shopify Analytics הקשור לשיווק והפניות.
    _shopify_sa_t Shopify Analytics הקשור לשיווק והפניות.
    _shopify_y Shopify Analytics.
    _y Shopify Analytics.

     

    משך הזמן שבו עוגיה נשארת במחשב או במכשיר הנייד שלך תלוי אם מדובר בעוגייה "מתמשכת" או "הפעלה". קובצי Cookie של הפעלה נמשכים עד שתפסיק לגלוש וקובצי Cookie קבועים נמשכים עד שהם יפוג או נמחקים. רוב קובצי ה-Cookie שאנו משתמשים בהם הם קבועים ויפוג בין 30 דקות לשנתיים מתאריך הורדתם למכשיר שלך.

    תוכל לשלוט ולנהל קובצי Cookie בדרכים שונות.אנא זכור שהסרה או חסימה של קובצי Cookie עלולה להשפיע לרעה על חווית המשתמש שלך וייתכן שחלקים מהאתר שלנו לא יהיו נגישים יותר באופן מלא

    רוב הדפדפנים מקבלים קובצי Cookie באופן אוטומטי, אך אתה יכול לבחור אם לקבל קובצי Cookie או לא דרך פקדי הדפדפן שלך, שנמצאים לעתים קרובות בתפריט "כלים" או "העדפות" של הדפדפן שלך. למידע נוסף על איך לשנות את הגדרות הדפדפן שלך או כיצד לחסום, לנהל או לסנן קובצי Cookie ניתן למצוא בקובץ העזרה של הדפדפן שלך או דרך אתרים כגון www.allaboutcookies.org.

    בנוסף, שים לב שחסימת קובצי Cookie עשויה שלא למנוע לחלוטין את האופן שבו אנו משתפים מידע עם צדדים שלישיים כגון שותפי הפרסום שלנו. כדי לממש את זכויותיך או לבטל את הסכמתך לשימושים מסוימים במידע שלך על ידי צדדים אלה, אנא עקוב אחר ההוראות בסעיף "פרסום התנהגותי" למעלה.

    אל תעקוב

    שים לב שמכיוון שאין הבנה עקבית בתעשייה כיצד להגיב לאותות "אל תעקוב", איננו משנים את נוהלי איסוף הנתונים והשימוש שלנו כאשר אנו מזהים אות כזה מהדפדפן שלך.

    שינויים

    אנו עשויים לעדכן את מדיניות הפרטיות הזו מעת לעת כדי לשקף, למשל, שינויים בשיטות העבודה שלנו או מסיבות תפעוליות, משפטיות או רגולטוריות אחרות.

    צור קשר

    למידע נוסף על נוהלי הפרטיות שלנו, אם יש לך שאלות, או אם תרצה להגיש תלונה, אנא צור איתנו קשר בדוא"ל בכתובת support@halonut.com או בדואר באמצעות הפרטים המפורטים להלן:

    משמר הנגב 30, 85315 משמר הנגב, ישראל

    עודכן לאחרונה: יום ראשון, 2 בינואר 2022

    אם אינך מרוצה מהתגובה שלנו לתלונתך, יש לך הזכות להגיש את תלונתך לרשות הרלוונטית להגנת הנתונים. אתה יכול ליצור קשר עם הרשות המקומית להגנה על נתונים, או לרשות הפיקוח שלנו כאן: 
    .